پزشک ایرانی

علم مطالعه و تشخیص بیماری ها ، بررسی راه های درمان ، پیشگیری از بروز بیماری ها ، کاهش میزان مرگ و میر و ارتقاء سطح بهداشت عمومی را "پزشکی&quo

معرفی رشته پزشکی

علم مطالعه و تشخیص بیماری ها ، بررسی راه های درمان ، پیشگیری از بروز بیماری ها ، کاهش میزان مرگ و میر و ارتقاء سطح بهداشت عمومی را "پزشکی" می گویند.

از آنجایی که سلامت جسمانی انسان ها از ابتدایی ترین نیازهای آن ها محسوب می شود ، ضرورت وجود این شغل امری بدیهی است.

پزشکی همیشه در صدر لیست پرطرفدارترین رشته های تحصیلی بوده و هست و همواره متقاضیان زیادی برای این رشته وجود دارد.اگر از کودکان خردسال هم در مورد شغل آینده شان سوال کنید اغلب ، "دکتر شدن" اولین جوابشان خواهد بود.

اما با وجود این میزان استقبال از این رشته هر سال عده کمی از افراد در کنکور پزشکی قبول می شوند. این رشته علاوه بر داشتن اعتبار و احترام زیاد برای شخص و پردرامد بودن ، همانقدر سخت و پرتنش هم هست.

قبول شدن در پزشکی و ادامه این راه نیازمند فاکتورهای مهمی است از جمله: علاقه زیاد ، هوش و پشتکار فراوان ، روابط عمومی و قدرت شنوندگی بالا ، مسئولیت پذیری ، دلسوز بودن ، به روز بودن ، تحمل فشار کاری بالا و مهارت های مدیریتی

بدون وجود هر یکی از این ویژگی ها پزشک خوبی نخواهید شد!

دانشجویان پس از قبولی و شروع به تحصیل در این رشته باید یک دوره هفت ساله پزشکی عمومی شامل: علوم پایه ، فیزیوپاتولوژی ، کارآموزی و کارورزی را بگذراند و سپس در صورت قبولی در رشته تخصصی مورد نظر خودشان دوره دو تا چهار ساله تخصص را شروع کنند.

 

+ نوشته شده در  سه شنبه 15 آبان 1397ساعت 20:39  توسط ادمین